T: 06 280 33 600

Gietvloeren

Een gietvloer is een vloer die wordt aangebracht door middel van gieten.
Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, stofvrij en zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn gietvloeren geschikt voor diverse toepassingen. U kunt kiezen voor een gietvloer in uw woning, kantoor of winkel.

Vloer & Zo heeft voor elk interieur een passende hoogwaardige vloer die uw interieur compleet maakt.
Onze gietvloeren kunnen in principe over iedere ondergrond gelegd worden, ook vloerverwarming is geen probleem. Er zijn vele mogelijkheden in kleur, product en zelfs afwerking waardoor de vloer een prachtige afspiegeling wordt van uw persoonlijkheid. Wij helpen u graag kiezen welke gietvloer bij u past!
gietvloer alkmaar

Minerale
gietvloeren

Minerale gietvloeren zijn cementgebonden gietvloeren. We hebben echte gietvloeren maar ook vloeren die met een spaan worden aangebracht. Dit is als het ware stucwerk maar dan op de grond. De minerale gietvloer heeft een natuurlijke uitstraling met een levend karakter en is een perfecte basis voor een stoer interieur.
Meer informatie

Polyurethaan
gietvloeren

PU gietvloeren bieden u een optimaal wooncomfort. De kunststof gietvloer is verkrijgbaar als beton look, dus 2 kleuren door elkaar voor een stoerdere uitstraling. Ook is de uni kleur, dus een enkele kleur mogelijk, voor een superstrak en moderne look.
Meer informatie
Pandomo Gietvloerenmortex gietvloerentba gietvloerengarantie gietvloeren