T: 06 280 33 600

Over Vloer & Zo

Fijn dat u interesse toont in ons bedrijf!

Vloer & Zo is opgericht in 2011 en is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten gietvloeren en speciaal stucwerk. Al in 2012 ontvingen we het certificaat Pandomo Premium partner en zijn we tevens Beal Mortex applicateur.
‌Sinds de zomer van 2019 bieden we nu ook pvc vloeren , laminaat, vinyl en tapijt aan. 
‌Ook voor raamdecoratie, luxaflex, meubels en karpetten kun je bij ons terecht.
‌We zijn nu een echte woonspecialist!

Wie zijn we?
Paul Peperkamp, geboren in 1970 in Alkmaar, heeft al ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van diverse soorten vloeivloeren en is hoofd applicateur en technisch adviseur. Daarnaast maakt Paul ook prachtige meubels gecombineerd met beton.

Heddeke Peperkamp, geboren in 1973 in Amsterdam, heeft al bijna 20 jaar ervaring in verkoop en is haar man komen versterken in 2013 in het bedrijf. Daarnaast heeft Heddeke haar eigen bedrijf als interieurstyliste. Samen doen zij alles binnen het bedrijf, u weet altijd met wie u te doen heeft. Er worden geen andere bedrijven ingehuurd om het project uit te voeren.

We hebben een grote showroom in Alkmaar waar je al onze produkten kunt ervaren en bekijken. 
‌Je kunt zo binnenwandelen maar wil je zeker weten dat we de tijd voor je kunnen nemen kun je uiteraard ook een afspraak maken! Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem je een kijkje op onze website en wanneer je vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met ons op!

Hopelijk tot snel!

Hartelijke groeten,
Paul en Heddeke Peperkamp
Pandomo Gietvloerenmortex gietvloerentba gietvloerengarantie gietvloeren