T: 06 280 33 600

Onderhoudsadvies

Een Vloer & Zo gietvloer heeft een mooie uitstraling. Dit wilt u graag zo houden.

Met de volgende tips heeft u optimaal plezier van uw gietvloer!

- Zorg voor een droogloop mat voor uw buitendeur(en). Zand is een grote boosdoener op uw nieuwe vloer en geeft een schurend effect op uw vloer.
- Zorg voor goede viltjes onder uw meubels en vervang deze na enige tijd
- Schuif uw meubels niet maar til deze op
- Zet de thermostaat van de vloerverwarmingsunit nooit hoger dan 40 graden

Vlekken:
De meeste vloeistoffen en vlekken zijn makkelijk te verwijderen van uw gietvloer maar past u op met vloeistoffen als koffie, thee, rode wijn en olie. Deze vlekken moet u zo snel mogelijk doch binnen 7 uur weghalen van uw vloer. Dit kunt u doen met een natte doek.
Let u er wel op dat uw nieuwe gietvloer de eerste 7 a 10 dagen niet gedweild mag worden in verband met het uitharden van de PU coating.
Mocht u in deze droogperiode onverhoopt een vloeistof morsen op de vloer dan verzoeken we u deze zo snel mogelijk met een droge zachte doek op te nemen.

Schoonmaken:
Onze gietvloeren zijn zeer makkelijk in het onderhoud. Stofzuigen en dweilen is genoeg. Zorgt u wel voor schoon water met wanneer u een
schoonmaakmiddel gebruikt een PH neutraal middel. Dit staat op de fles vermeldt. Groene zeep of schoonmaakazijn (beide verdund met water) zijn altijd goed. Dweil niet te nat en niet met heet water en de vloer is zonder al te veel moeite weer schoon. Een stoomreiniger gebruiken is absoluut niet aan te raden. De afwerklaag is hier niet tegen bestand. Mocht u wat hardnekkiger vlekken op de vloer hebben kunt u deze met een schoonmaak sponsje (geen schuursponsje!) weghalen. Daarna met de dweil nalopen en de vlek zou weg moeten zijn.
Uw minerale gietvloer af en toe reinigen met een wat sterker middel kan ook. We hebben dan een reiniger in huis die speciaal is ontwikkeld door Pandomo om de vloer te reinigen en uw vloer weer bijna als nieuw te krijgen.
Deze reiniger kunt u bij ons bestellen op vloerenzo@gmail.com.

We wensen u heel veel plezier met uw gietvloer!
Heeft u nog vragen?
Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.
Contactformulier
Naam
Telefoonnummer
Email
Vraag / opmerking
Thank you!
Your message is sent succesfully. 
‌We will get back to you as soon as possible.
Verstuur
Pandomo Gietvloerenmortex gietvloerentba gietvloerengarantie gietvloeren