T: 06 280 33 600

Minerale gietvloeren

Onze vloeren kunnen in principe over iedere ondergrond gelegd worden, ook vloerverwarming is geen probleem. Onze minerale gietvloeren zijn handgemaakt en daardoor is iedere vloer uniek te noemen. 

U heeft de keuze uit een rustigere look of juist een heel druk patroon. Tevens kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen bijvoorbeeld een afwerking op basis van olie of een eindafwerking met een 2 componenten coating. Minerale gietvloeren van Vloer & Zo zijn naadloos en hebben eindeloze mogelijkheden. We hebben verschillende minerale vloeren in ons assortiment, in onze showroom kunt u ze allemaal bekijken. We hebben Pandomo vloeren, Beal Mortex vloeren en ons eigen woonbeton in ons assortiment.

Karakteristiek
Een minerale gietvloer is samengesteld uit natuurlijke materialen. Eigenschappen zoals pinholes, bruisplekken en kleurverschil horen bij de karakteristieken van de vloer en worden niet beschouwd als een gebrek. Sterker nog, ze geven de vloer zijn eigen charme.
De kans op haarscheurtjes is altijd aanwezig. Grotere scheuren zijn alleen mogelijk als gevolg van een scheur in de constructievloer.

Onderhoud
De minerale gietvloer is niet krasvast en het is dan ook belangrijk om te zorgen voor een goede droogloopmat en regelmatig de viltjes onder de meubels te vervangen.
Wij bieden u in samenwerking met Floorfriendly een korting van 5% aan op de aanschaf van goede viltjes.

Unieke eigenschappen

Naadloos
2-8 mm dik
Duurzaam
100% natuurlijke materialen
Onderhoudsvriendelijk
Ideaal met vloerverwarming
Stoer en levendig
Unieke handtekening door het Handwerk
Talloze kleuren
Pandomo Gietvloerenmortex gietvloerentba gietvloerengarantie gietvloeren