T: 06 280 33 600

Minerale gietvloeren

Een polyurethaan gietvloer is beter bekend als een kunststof gietvloer. Een PU gietvloer is net als een minerale gietvloer compleet naadloos en super makkelijk in onderhoud. Daarnaast is een PU gietvloer ook uitermate geschikt voor in badkamers en doucheruimtes. 

Een PU gietvloer geeft uw ruimte een superstrak uiterlijk en kan in een uni kleur of als een betonlook aangebracht worden. Een PU gietvloer is circa 2 tot 4 mm dik en de kunststof gietvloeren van Vloer & Zo zijn door en door gekleurd. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en kunnen in elke kleur en kleurcombinatie gemaakt worden.

Karakteristiek
Een PU gietvloer wordt met de hand aangebracht en we doen ons best om zo strak mogelijk aan te brengen. In het eindresultaat kunt u wel wat draadjes en/of stofjes tegenkomen. Deze zullen er uit slijten gedurende het gebruik. Verder is uw PU gietvloer superstrak met een prachtige zijdeglans. Uw vloer zal een statement zijn in uw ruimte!

Onderhoud
Een PU gietvloer is niet krasvast en het is dan ook belangrijk om te zorgen voor een goede droogloopmat en regelmatig de viltjes onder de meubels te vervangen.

Wij bieden u in samenwerking met Floorfriendly een korting van 5% aan op de aanschaf van goede viltjes.

Unieke eigenschappen

Naadloos
2-8 mm dik
Duurzaam
100% natuurlijke materialen
Onderhoudsvriendelijk
Ideaal met vloerverwarming
Stoer en levendig
Unieke handtekening door het Handwerk
Talloze kleuren
Pandomo Gietvloerenmortex gietvloerentba gietvloerengarantie gietvloeren